Volg ons:

nearshoring

Wat heeft Milum u te bieden?

Ondernemerschap, passie en efficiënte oplossingen. Milum zet hooggeschoolde medewerkers via nearshoring in als kwalitatieve, kostenefficiënte en toegankelijke oplossing voor elk type bedrijf om het tekort aan getalenteerde profielen op te lossen.

Wat is nearshoring?

Nearshoring is het uitbesteden van zakelijke activiteiten aan een organisatie in een relatief dichtbijgelegen ander land. Door de nabijheid onderscheidt het zich van offshoring, waarbij de activiteiten naar verder gelegen landen uitbesteed worden.

De voordelen van nearshoring zijn duidelijk en ontegensprekelijk: hoge kwaliteit, meer flexibiliteit en kostenreductie.

De werktijden zijn gelijklopend en een vlotte zakelijke communicatie in het Engels vormt ook geen enkele barrière.

Kwalitatieve medewerkers

De Oost-Europese universiteiten leveren sterk gemotiveerde professionals af die opgeleid zijn in de Westerse methoden en technieken.

De medewerkers worden grondig gescreend op basis van een competentie vragenlijst, sollicitatiegesprekken en het afleggen van technische testen.

Looking people

Transparante communicatie

Door de beschikbare technologieën en ons eigen communicatieplatform kan u over de grenzen heen communiceren als binnen de muren van uw eigen bedrijf. Mogelijkheden: video conference, gebruiksvriendelijk ticket systeem, chat systeem,…

Invullen van schaarse profielen

Via Milum nearshoring kan u eindelijk de vacatures invullen die blijven openstaan uit gebrek aan geschikte kandidaten. Milum biedt een antwoord op de toenemende schaarste op de arbeidsmarkt aan hooggeschoolde en ervaren medewerkers. Indien u medewerkers met bepaalde certificaten wenst, kunnen we deze voor u selecteren of de nodige opleiding voorzien onder Belgische begeleiding.

Degelijke opvolging

Naast het handige communicatieplatform kan u ook rekenen op Belgische managers die ter plaatse voor de nodige opvolging zorgen. U heeft steeds een Belgisch aanspreekpunt voor het bespreken van uw noden en wensen.

Betrouwbare nearshore-oplossingen

Met Milum kiest u voor een partner die u bijstaat vanaf de selectie van de kandidaat tot en met de uitvoering van de activiteiten en de opvolging van de samenwerking met de medewerker(s).

Kostenbeheersing

Door het werken met flexibele contracten heeft u het kostenplaatje volledig in de hand. Bovendien zijn geen bijkomende investeringen in infrastructuur of extralegale voordelen nodig.

Continuïteit

Hoge motivatie, flexibiliteit en laag verzuim. Op de Milum-medewerkers kan u bouwen!