Volg ons:

Milum Flexi Plan: De eerste stap naar groei voor young & independent business owners.

“One small step for man, one giant leap for mankind.” Heeft u constant het gevoel dat u achter de feiten aanloopt, heeft u dringend nood aan versterking maar lijkt die eerste stap toch heel groot? Doe ik beroep op een freelancer? Wordt het tijd voor de eerste werving?  Het blijft immers een stap in het onzekere..

Voor deze frequent gestelde thematiek waar young & independent business owners vaak mee te kampen hebben, heeft Milum een laagdrempelige oplossing voorzien: Milum’s Flexi Plan. Laten we de zaken even onder de loep nemen.

 

Nood vs. kost

Heel vaak groeit de nood naar uitbreiding stapsgewijs. U heeft taken die u niet meer zelf kan uitvoeren maar deze zijn toch nét niet representatief genoeg om een eerste werving te doen. Bovendien moet u rekening houden met de financiële impact: hoge loonkost, verzekering tegen arbeidsongevallen, sociale bijdrage, …

Welke en hoeveel taken wilt u uitbesteden? Hoeveel uren dienen er gepresteerd te worden? Milum’s Flexi Plan luistert naar het verhaal van zijn klanten en biedt een oplossing op maat, transparant en flexibel wat kost betreft.

 

Freelancer of vaste medewerker?

U zit immers zelf met de nodige tijdsdruk die weinig tot geen ruimte biedt om zich te verdiepen in alle administratieve heisa bij een eerste werving. Denken we maar aan het opstellen van een arbeidscontract, Dimona (aangifte van tewerkstelling) of het arbeidsreglement.

Ook bij het zoeken naar een Freelancer loopt u al snel tegen enkele zaken aan: is dit wel een betrouwbaar platform, naar welke aspecten dien ik te kijken, hoe verloopt dit?

Daarom verzorgt Milum het invullen van de gevraagde rollen door getalenteerde profielen: aanpak.  Zodoende kunnen we onze kennis & ervaring toepassen en hoeft u zich enkel te concentreren op de taakverdeling.

 

Samenwerking in nearshore

Uw zakelijke activiteiten worden uitgevoerd door een medewerker in een relatief dichtbij gelegen ander land: nearshoring. Door deze nabijheid verschilt dit zich van offshoring, waarbij de activiteiten naar verder gelegen landen uitbesteed worden.
Deze voordelen zijn duidelijk en ontegensprekelijk: hoge kwaliteit, meer flexibiliteit en kostenreductie.

De werktijden zijn gelijklopend en een vlotte zakelijke communicatie in het Engels of het Nederlands vormt ook geen enkele barrière.
Bovendien werkt Milum met Belgische medewerkers voor de opvolging. Zij bieden een absolute meerwaarde in deze dienstverlening.

 

Gedaan met overhead, focus op de business!

De gehele infrastructuur wordt voor onze klanten en hun medewerkers opgesteld.  Dit garandeert een vlotte communicatie. Bovendien is uw medewerker bereikbaar op die momenten wanneer u het nodig heeft.  In 1 vlotte beweging kan een telefoontje, video- of audioconference opgezet worden.

 

Wenst u – vrijblijvend – meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!